Obvestila
Prijava
Latest topics
Točkovanje
53 točk43 točk
60 točk
38 točk
Klepetulje
+17
Nathaniel Tonkins
Nelielle Neville
Stella Altman
Belree Black
Sophie White
Pauline Roux
Victoria C. Garibaldi
Percival Ernadur
Charles Bones
Flora Padock
Lucius Thanagor
Wulfric Donovan
Anette von Amaranth
Olivia Green
Wilhelmina Sang
Amon Amarth
Annelyn Lee
21 posters
Stran 12 od 16
Stran 12 od 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Klepetulje
Bila sem na RZ, ČV, samo ne kot Bella, no, ne mi dajat takšne časti . I miss her a lot ;/
Anyway, Lux here in any case, ((Emilie kot oseba za moj lik je nakak postala moj zaščitni znak bi lahko rekla )) (:.
Za Nicka sem pa jaz skoraj 100% da je Remus. You gotta love his writing style
Ti pa si? x_x; Rekla bi da Albus, sam, verjetn sm dost kiksnla pr tem, ne me kamenjat prosim
Anyway, Lux here in any case, ((Emilie kot oseba za moj lik je nakak postala moj zaščitni znak bi lahko rekla )) (:.
Za Nicka sem pa jaz skoraj 100% da je Remus. You gotta love his writing style
Ti pa si? x_x; Rekla bi da Albus, sam, verjetn sm dost kiksnla pr tem, ne me kamenjat prosim
Nelielle Neville- Spolzgad
- Število prispevkov : 30
Kraj : Ljubljana
Res sem Albus, ni me težko pogruntati.
Tvoj stil me je malo spominjal na Bellinega, zato sem pomislil da si ona, se mi je pa zdelo čudno, ker mi je Bella v pogovorih že nekajkrat povedala, da jo RPGji ne zanimajo več. Tebe Lux se pa kar dobro spominjam in me veseli, da si se nam pridružila, ker je lepo videti stare pisce.
Tvoj stil me je malo spominjal na Bellinega, zato sem pomislil da si ona, se mi je pa zdelo čudno, ker mi je Bella v pogovorih že nekajkrat povedala, da jo RPGji ne zanimajo več. Tebe Lux se pa kar dobro spominjam in me veseli, da si se nam pridružila, ker je lepo videti stare pisce.
Percival Ernadur- Profesor
- Število prispevkov : 48
Haha. Still, got lucky guess, I guess .
Oh, govoriš še z njo kaj? Ker če ja, ji lahko prosim rečeš da ji pošiljam pozdrave ?
In pa hvala! Sem kar malo pogrešala RPGje morm rečt xD
Oh, govoriš še z njo kaj? Ker če ja, ji lahko prosim rečeš da ji pošiljam pozdrave ?
In pa hvala! Sem kar malo pogrešala RPGje morm rečt xD
Hellow. Kaj mi lahko nekdo pove, kje naj začnem z RPG-jem?
Nathaniel Tonkins- Gryfondom
- Število prispevkov : 5
Erm, Nathaniel, mislim, da bo najboljš če se za začetek u Veliki dvorani prikažeš [glede na to, da naj bi se vsi učenci zglasili tam] ^^
Uff, živahno tukaj, ni kaj. Škoda da ne morem še sam omeniti kakšnega svojega karakterja iz drugih HP forumov, ker jih nimam
Lucius Thanagor- Profesor
- Število prispevkov : 390
Yeah, you know how it is. People with similar interests do tend to get together "coincidentally" on a place as close as the internet.
Ja js sem res že pravi veteran In kot je Percival / Albus ugotovil sem res bil Remus na Rojstvu zla
Lepo videt same znane obraze
Lepo videt same znane obraze
Nick Shadow- Pihpuff
- Število prispevkov : 26
Jah, nič, moram it na kak drugi forum in tam začet razglašat, da vas vse poznam od tukaj, ker zaenkrat tega še ne morem delat... Mogoče nekoč, če tale forumček ne bo več aktualen, čeprav se mi zaenkrat zdi, da čudovito uspeva.
Trenutno je vse krasno Time to start chapter 2!
Saj bomo. Ravno danes sva z Mino premlevala kako priti do nekega določenega učinka, ki bo glavna tema drugega dela. Ko bodo detajli jasni in bo nastopil pravi čas (mwahahaha, to se sliši tako preroško ), bomo začeli. Upam da bo to kmalu
Nah, just trying to keep things interesting no, v Veliki dvorani lahko še kej napišete o svojih vtisih in podobnem... potem bomo pa počasi začeli z drugo zgodbo, tako da če se slišite s kom, ki že neaj časa ni prišel na forum, jim lahko namignete, da bo mogoče spet kaj zabavnega tu gor.
Amon, da te popravim: I'm not having an evil itch, I am an evil bitch!
Sicer pa ima Mina prav. Drugo poglavje bo bistveno manj grozljivo in predvsem humorno. Točno do katere mere pa boste lahko ugotovili le tisti, ki boste sodelovali, saj bo to predvsem odvisno od vaše domišljije in kreativnosti.
Sicer pa ima Mina prav. Drugo poglavje bo bistveno manj grozljivo in predvsem humorno. Točno do katere mere pa boste lahko ugotovili le tisti, ki boste sodelovali, saj bo to predvsem odvisno od vaše domišljije in kreativnosti.
Zaenkrat ste imeli dobre domislice, tako da me nič ne skrbi za prihodnje.
Z temi zgodbami se forum oživlja in igralci vztrajajo na njem, saj se ne morejo pritoževati, da se nič ne dogaja.
Z temi zgodbami se forum oživlja in igralci vztrajajo na njem, saj se ne morejo pritoževati, da se nič ne dogaja.
Percival Ernadur- Profesor
- Število prispevkov : 48
To je tudi v načrtu
Dejansko je še največ forumov propadlo ker je med člani zmanjkalo iniciative za zanimive rpgje. Glavna hiba tretjeosebnih rpgjev v pretekliku je ravno to, da administrator načeloma ni več "Dungeon Master" in je članom dana večja samostojnost in s tem tudi iniciativa. Kot trenutno stanje potrjuje, je veliko bolj učinkovito če glavno iniciativo prevzame majhna, vendar aktivna skupina.
Dejansko je še največ forumov propadlo ker je med člani zmanjkalo iniciative za zanimive rpgje. Glavna hiba tretjeosebnih rpgjev v pretekliku je ravno to, da administrator načeloma ni več "Dungeon Master" in je članom dana večja samostojnost in s tem tudi iniciativa. Kot trenutno stanje potrjuje, je veliko bolj učinkovito če glavno iniciativo prevzame majhna, vendar aktivna skupina.
mnja, to je na žalost res.. Bomo sprcali folk ki je malo spuhteu, jst lohko usaj dva provam prepričat da se nazaj gor spravta.
Ja, tako jaz zdej nisem zadnje čase nč pisala, ker sem imela komej tolk časa, da sem pogledala kaj se sploh dogaja.
Bom jutr kej napisala.
Bom jutr kej napisala.
Belree Black- Spolzgad
- Število prispevkov : 49
Hej ljudje nekam mrtvo je vse skupaj
Se opravičujem ker zadnjih nekaj dni nisem uspel ničesar napisati ampak sem se šele danes vrnil iz študentske izmenjave in po dobrem spancu bom poizkusil sestaviti skupaj kakšen post ali dva
In kaj delate lepega?
Se opravičujem ker zadnjih nekaj dni nisem uspel ničesar napisati ampak sem se šele danes vrnil iz študentske izmenjave in po dobrem spancu bom poizkusil sestaviti skupaj kakšen post ali dva
In kaj delate lepega?
Nick Shadow- Pihpuff
- Število prispevkov : 26
Stran 12 od 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Stran 12 od 16