Obvestila
Prijava
Latest topics
Točkovanje
53 točk43 točk
60 točk
38 točk
Klepetulje
+17
Nathaniel Tonkins
Nelielle Neville
Stella Altman
Belree Black
Sophie White
Pauline Roux
Victoria C. Garibaldi
Percival Ernadur
Charles Bones
Flora Padock
Lucius Thanagor
Wulfric Donovan
Anette von Amaranth
Olivia Green
Wilhelmina Sang
Amon Amarth
Annelyn Lee
21 posters
Stran 13 od 16
Stran 13 od 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Klepetulje
Wooooooo, torej si spet v Sloveniji? Bo treba enkrat na kakšno kavo, ne?
Jaz sem pravkar prišla domov, sedla za mizo in se spomnila, da sem preformatirala računalnik in nimam gor nobene pametne igrice... najbrž bom zvečer začela z uro bunkeologije, pred tem pa malo pobrskala po omari za davno izgubljenimi CDji.
Jaz sem pravkar prišla domov, sedla za mizo in se spomnila, da sem preformatirala računalnik in nimam gor nobene pametne igrice... najbrž bom zvečer začela z uro bunkeologije, pred tem pa malo pobrskala po omari za davno izgubljenimi CDji.
Res bo treba it Sicer sem trenutno doma na Koroškem ampak bom po novem letu večino časa spet preživel v lj
in ne morem verjeti , da sem našel navdih in celo spisal en post
in ne morem verjeti , da sem našel navdih in celo spisal en post
Nick Shadow- Pihpuff
- Število prispevkov : 26
uj, pa sej to je še živo.
aah nick, kako je blo pol u Latviji/Litvi, kjer si že pač bil?
aah nick, kako je blo pol u Latviji/Litvi, kjer si že pač bil?
Amom Litva je bila neverjetna. Najboljši štirje meseci mojega življenja. Spoznal sem 155 izjemnih ljudi (erasmus študentov) in še kopico Litvancev, dekleta v litvi niso zastonj znana po svoji lepoti, ker je res neverjetno, da jih je toliko na enem mestu, Vilnius je izjemno lepo mesto in zelo poceni, faks in izpite sem opravil brez težav z 5 desetkami in eno 9 in z zelo malo truda ,... celotna izkušnja pa je bila preprosto neverjetna. Vsem, ki boste imeli priložnost it na izmenjavo se odločite (sam osebno bi priporočal litvo, ampak mislim, da ni toliko odvisno od države in kraja ampak samo da greš, ker je povsod nekaj izjemnega).
Pismo sem se razpisal, sem še zmeraj pod vtisi vsega kar se je dogajalo.
Ampak resno priporočam, ko boste na faksu se vsaj pozanimajte o izmenjavi Je koristna v tisoč različnih stvareh
Pismo sem se razpisal, sem še zmeraj pod vtisi vsega kar se je dogajalo.
Ampak resno priporočam, ko boste na faksu se vsaj pozanimajte o izmenjavi Je koristna v tisoč različnih stvareh
Nick Shadow- Pihpuff
Hehe totalno
Pa dovolj o tem, folk kje boste preživeli Novo leto? Že veste, kakšne ideje ?
Pa dovolj o tem, folk kje boste preživeli Novo leto? Že veste, kakšne ideje ?
Nick Shadow- Pihpuff
No meni že dober teden internet ne dela, včeraj sem odpisal izjemno zastrahovalen kolokvij, ki se je na koncu izkazal za nenavadno lahkega, plani za novo leto pa so padli v vodo.
BTW; med 29.12. in 1.1. imam celo stanovanje zase in nič v planu. Anyone wanna come over for a party? (playstation 3, karaoke, dancing and booze included )
BTW; med 29.12. in 1.1. imam celo stanovanje zase in nič v planu. Anyone wanna come over for a party? (playstation 3, karaoke, dancing and booze included )
Lucius Thanagor- Profesor
- Število prispevkov : 390
Kraj : Ljubljana
Upam, da ste imeli vsi super Božič! Jaz pa zdajle naspeedy pakiram in grem na morje za do četrtka... Bodite pridni, ubogajte Luciusa, Annelyn in Olivio! Po novem letu bomo začeli z 2. zgodbo!
hehe, ma ja, mamo en mičken planov, sam moremo dobit prazno stanovanje. xD in ne, luc, nočeš se javit, ker mislimo prvlečt vse naše inštrumente tja in nabijat celo noč. in to ne bo tiho.
Hja, tako ali tako je že 50% interesentov odpovedalo, tako da je ta ideja že padla v vodo. Se bom že še znašel.
Sicer pa meni še vedno internet dela le občasno, tako da bom žal tudi sam še nekaj časa manj aktiven kot sem bil prej. Be good!
Sicer pa meni še vedno internet dela le občasno, tako da bom žal tudi sam še nekaj časa manj aktiven kot sem bil prej. Be good!
Srečno novo leto vsem! Najbrž tegale ne boste videli pred samim novim letom, ker že nekje žurate, ampak upam, da se imate fino in da boste leto začeli tako, kot se spodobi - dobre volje!
Ja, imaš prav, tole gledam šele 1.1. ob 11.11. hehe (toliko enic, da jih kar mešam med sabo )
Srečno in veselo, pa tudi zdravo in zabavno 2011 tudi tebi, pa še vsem ostalim članom tega foruma, ki ste vedno manj moji znanci in vedno bolj postajate moji prijatelji.
Še en zanimiv dogodek: Prijatelj moji včerajšnji spremljevalki zaželi predvsem zdravo novo leto, ker da če bo zdrava bo tudi srečna. Ona pa se mu zahvali, potem pa mu omeni da so bili na Titaniku bolj ali manj vsi zdravi, pa so se vseeno potopili. Nauk zgodbe: vedno zaželi poleg zdravja vsaj še srečo, pa čeprav je to že obrabljena fraza
Srečno in veselo, pa tudi zdravo in zabavno 2011 tudi tebi, pa še vsem ostalim članom tega foruma, ki ste vedno manj moji znanci in vedno bolj postajate moji prijatelji.
Še en zanimiv dogodek: Prijatelj moji včerajšnji spremljevalki zaželi predvsem zdravo novo leto, ker da če bo zdrava bo tudi srečna. Ona pa se mu zahvali, potem pa mu omeni da so bili na Titaniku bolj ali manj vsi zdravi, pa so se vseeno potopili. Nauk zgodbe: vedno zaželi poleg zdravja vsaj še srečo, pa čeprav je to že obrabljena fraza
hehe. XP eni smo še bolj ksni, samo tko al tko nismo bli budni večino prejšnjega dneva...noči pač ja.x))
Enako, pa da se ne bom ponavljau. srečnega, zdravega, polnega ljubezni, veselja, lepih trenutkov...dobrih prijateljev, fešt in seveda fiinega rpgja. ;D
Enako, pa da se ne bom ponavljau. srečnega, zdravega, polnega ljubezni, veselja, lepih trenutkov...dobrih prijateljev, fešt in seveda fiinega rpgja. ;D
Yay, tnx, Amon, Lucius. Po vseh dobrih željah res mora biti srečno leto! Mimogrede, folk, ste pripravljeni, da se začne druga zgodba? Obetajo se zanimive stvari...
Itak bo 2012 konec sveta, tako da mora bit 2011 fenomenalno!
Smo pripravljeni na zgodbo, mislim da nas je nekaj takih ki jo že komaj čakamo
Smo pripravljeni na zgodbo, mislim da nas je nekaj takih ki jo že komaj čakamo
Žal izgleda, da zaradi izpitov in začetka novega leta trenutno vsi forumi bolj ali manj mirujejo. V našem primeru prosim za potrpežljivost dokler se Mina in jaz ne utegneva zmenit kdaj in kako nadaljujemo. Do takrat seveda lahko igrate RPG, le zgodba se nekaj časa še ne bo začela.
OK, vsi, kaj je zdaj? Saj vidim, da pridete kaj pogledat na forum, samo nič ne napišete... 2. zgodba se je zdaj začela, zato vam predlagam, da kar začnete pisat, po možnosti v veliki dvorani, lahko pa tudi kje drugje.
Če ste preveč brez idej:
Najbolje da se začnete pogovarjat z ljudmi! Ker morate vsi govoriti resnico, vso resnico, in nič razen resnice, ter ne morete ostati tiho, bi se moralo odvijati kar nekaj zanimivih dogodkov. Dobro vem da imate dovolj domišljije za kaj dramatičnega ali pa komičnega in rad bi videl da jo uporabite.
"Because you can!"
P.S: Če nimate nikogar s komer bi pisali, imamo tukaj tole temo: Iskalec RPG partnerjev
Najbolje da se začnete pogovarjat z ljudmi! Ker morate vsi govoriti resnico, vso resnico, in nič razen resnice, ter ne morete ostati tiho, bi se moralo odvijati kar nekaj zanimivih dogodkov. Dobro vem da imate dovolj domišljije za kaj dramatičnega ali pa komičnega in rad bi videl da jo uporabite.
"Because you can!"
P.S: Če nimate nikogar s komer bi pisali, imamo tukaj tole temo: Iskalec RPG partnerjev
Hej Js se pridružim rpg-ju jutri ali v naslednjih dneh, trenutno sem zaposlen ampak obljubim, da se v kratkem spet vrnem v pogon
Nick Shadow- Pihpuff
Hja, tudi jaz sem trenutno zelo zaposlena, ampak bom napisala kaj jutri.
Mimogrede, zelo me veseli, da bo tale forumček spet zaživel
Mimogrede, zelo me veseli, da bo tale forumček spet zaživel
Belree Black- Spolzgad
- Število prispevkov : 49
No upam da boste res kmalu spet začeli s pisanjem, ker je malo depresivno če piševa samo jaz in Mina
Mimogrede Belree, tvoj post je bil natančno 666. post v forumu Bunkljovanje
Mimogrede Belree, tvoj post je bil natančno 666. post v forumu Bunkljovanje
A res? 666?
No, vglavnem spackala sem en post v Veliki dvorani, nej se mi kdo prdruži, ker se mi zdi da bo tale zgodba še boljša od prve
No, vglavnem spackala sem en post v Veliki dvorani, nej se mi kdo prdruži, ker se mi zdi da bo tale zgodba še boljša od prve
Belree Black- Spolzgad
Hey, Belree, lepo, da si nazaj! Upam, da se ti bo kmalu kdo pridružil v Veliki dvorani *podreza Nicka, Nelielle in Percivala*
Ja, zdej sem bila nekaj časa brez navdiha, pa tudi v šoli je blo zabasano.
Zdaj bom vsaj do marca bolj aktivna
Zdaj bom vsaj do marca bolj aktivna
Belree Black- Spolzgad
Stran 13 od 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Stran 13 od 16