Obvestila
Prijava
Latest topics
Točkovanje
53 točk43 točk
60 točk
38 točk
Ideje za zgodbo
+3
Amon Amarth
Anette von Amaranth
Wilhelmina Sang
7 posters
Stran 1 od 1
Izberi eno ali več idej:
Ideje za zgodbo
V tej anketi prosim glasujte za eno ali več tehle možnih idej za zgodbo. K meni je namreč prikapljalo nekaj idej, da bi se šli maščevanje Mojstra, ampak se mi zdi, da je to preveč hitro, klišejsko in da moramo prej premagati še kakšno drugo zlobo. Tukaj so torej ideje. Prosim glasujte, v komentarjih pa po želji dodajte še kaj.
P.S.: Ne gre za STALNO zgodbo. Šlo bo za krajši (no, odvisno od uspešnosti) dogodek, potem pa pride na vrsto naslednji in tako naprej.
P.S.: Ne gre za STALNO zgodbo. Šlo bo za krajši (no, odvisno od uspešnosti) dogodek, potem pa pride na vrsto naslednji in tako naprej.
Nazadnje urejal/a Wilhelmina Sang Ned Nov 21, 2010 9:37 am; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Ideje za zgodbo
No, js sm pa za ugrize al pa za urok resnice. Sicer so vampirjo mal twghlight-ish, ampak mi je ušeč ideja za nek monstrum v smislu baziliska. Je pa po drugi strani zelo zanimivo, če bi morali vsi govoriti točno to o čemer razmišljajo...
Anette von Amaranth- Drznvraan
- Število prispevkov : 83
Kraj : Ljublana 4evr <3
jst sm glasovau za govorjenje resnice.^^ to je najbolj fun, usaj meni bo to strašansko zanimivo, kr mam tak ogabno nažniu in pretvarjajoč se karakter.
Hmm, zlobni učitelj (samo kdo bi prevzel to vlogo?) ali pa urok preobrazbe. Čeprav tudi urok resnice zveni zanimivo.
Lucius Thanagor- Profesor
- Število prispevkov : 390
Kraj : Ljubljana
Js se potegujem za urok resnica pa vampirje XD zdi se mi, da bi lahko mel še najbl zabavn razplet
Annelyn Lee- Spolzgad
- Število prispevkov : 82
Lucius, to bi se učitelji zmenili med seboj, učenci pa bi morali pogruntati.
Anette, niso vsi vampirji Twilightish, čeprav vem, da je to trenutno najbolj pop zadeva. Definitivno ne bi bilo nobenega lesketanja na soncu.
Hvala vsem, da ste glasovali! Počakali bomo še na našo najnovejšo članico, potem pa greva z Livy v akcijo da nam pripraviva sceno, kjer se bo vse skupaj odvijalo.
Anette, niso vsi vampirji Twilightish, čeprav vem, da je to trenutno najbolj pop zadeva. Definitivno ne bi bilo nobenega lesketanja na soncu.
Hvala vsem, da ste glasovali! Počakali bomo še na našo najnovejšo članico, potem pa greva z Livy v akcijo da nam pripraviva sceno, kjer se bo vse skupaj odvijalo.
Prosim če vsi novi člani glasujete, trenutna ideja je kombinacija dveh najbolj popularnih (torej zlobni učitelj in vampirski ugrizi). Če se glasovi prevesijo, se lahko to tudi spremeni.
Lucius Thanagor- Profesor
- Število prispevkov : 390
Kraj : Ljubljana
jaz se strinjam s tole kombinacijo zlobnega učitelja in vampirskih ugrizov. ker bi bilo precej zanimivo in nekaj novega, česar še ni bilo mogoče zaslediti na kakšnem drugem forumu. tako da, ja. (:
Pauline Roux- Gryfondom
- Število prispevkov : 57
Izbral sem možnost zlobnega učitelja, ki mi je najbolj všečna in izvirna. Tudi vampirska varianta ni slaba, ampak ker nekak nisem navdušen nad to tematiko, pa še Twillight evforija me moti, tega nisem izbral.
Percival Ernadur- Profesor
- Število prispevkov : 48
Sej vampirji v HP itak niso taki, kot v Twillight, tako, da brez skrbi.
Annelyn Lee- Spolzgad
- Število prispevkov : 82
Glasovanje je zaključeno! Rezultati so kot sledi:
na Bradavičarki se pojavijo skrivnostne smrti, ki so očitno posledica vampirskih ugrizov. 33% [ 3 ].
eden izmed učiteljev na skrivaj raziskuje nevarne oblike magije, ter jih namerava preizkušati na učencih. 44% [ 4 ].
urok resnice uide izpod nadzora, zato morajo vsi govoriti točno to, o čemer razmišljajo. 22% [ 2 ].
urok spremenitve uide izpod nadzora in naenkrat vsa dekleta postanejo fantje in obratno. 0% [ 0 ].
med hojo v spanju eden izmed učencev ponesreči ubije hišnikovo mačko. Vsi morajo najti čimveč sledi, ki peljejo do drugih, da ne bi bili obtoženi sami. 0% [ 0 ].
množica predmetov naenkrat oživi in postane nasilnih. Pazite se stenske ure!!! 0% [ 0 ].
na Bradavičarki se pojavijo skrivnostne smrti, ki so očitno posledica vampirskih ugrizov. 33% [ 3 ].
eden izmed učiteljev na skrivaj raziskuje nevarne oblike magije, ter jih namerava preizkušati na učencih. 44% [ 4 ].
urok resnice uide izpod nadzora, zato morajo vsi govoriti točno to, o čemer razmišljajo. 22% [ 2 ].
urok spremenitve uide izpod nadzora in naenkrat vsa dekleta postanejo fantje in obratno. 0% [ 0 ].
med hojo v spanju eden izmed učencev ponesreči ubije hišnikovo mačko. Vsi morajo najti čimveč sledi, ki peljejo do drugih, da ne bi bili obtoženi sami. 0% [ 0 ].
množica predmetov naenkrat oživi in postane nasilnih. Pazite se stenske ure!!! 0% [ 0 ].
Stran 1 od 1