Obvestila
Prijava
Latest topics
Točkovanje
53 točk43 točk
60 točk
38 točk
RPG oglasi
+18
Stella Altman
Nick Shadow
Nelielle Neville
Gabrielle Ewens
Alex Le Pen
Amon Amarth
Annelyn Lee
Saphirra T. Rossum
Victoria C. Garibaldi
Charles Bones
Pauline Roux
Percival Ernadur
Mia Watson
Wilhelmina Sang
Sophie White
Lucius Thanagor
Anette von Amaranth
Olivia Green
22 posters
Stran 2 od 4
Stran 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: RPG oglasi
Well, at least someone gets it. XD
Sej se bojo še prjavl ljudje gor... Zdajle so res samo tile, ki so že našli tisto drugo truplo.
Sej se bojo še prjavl ljudje gor... Zdajle so res samo tile, ki so že našli tisto drugo truplo.
Annelyn Lee- Spolzgad
- Število prispevkov : 82
thah nooo, sej nismo tok počasni. ;D
sam zdej ej verjetno že bolj Netherworldwalker, ane?
sam zdej ej verjetno že bolj Netherworldwalker, ane?
Nekdo je prikladno omenil da je to "ironično, sploh glede na to da so ga našli ko je visel v zraku". Če pomislimo še na zelo verjeten lik s katerega je to ime prišlo, je še toliko bolj smešno.
Mimogrede, da povzamem dogajanje:
-Stopnišče: umor, Pihpuffovec iz 7. letnika po imenu Halfdan Thyrsten. Verjetno umorjen s sektumsempro in padcem po stopnicah. Zamrznjen v eni od ječ. (scena je končana, sledi preiskava)
-Astronomski stolp: razdejan, ponekod so sledi krvi. Anette in Annelyn sta se srečali na stopnicah, vsaka sumi drugo, nobena ne ve kaj se je dejansko zgodilo.
-Gozd: umor, Spolzgadovec iz 5. letnika po imenu Luke Earthwalker (LOL!). Sledi ureznin, obešen za vrat na drevo. Amon in Annelyn hitita obvestit profesorje.
Zelo verjetno je, da se je vse zgodilo hkrati ali pa v krajšem časovnem zaporedju, ni pa gotovo.
Predvsem v prvem in drugem scenariju se lahko pridružite če se še niste, je pa zaželjeno dvoje:
-kdor je bil prisoten na stopnicah naj ne hodi še do gozda (da bodo imeli še drugi člani več možnosti z raziskavo umorov)
-ne odpirajte novih sledi, dokler se vsaj ena od teh vsaj delno ne reši
Mimogrede, da povzamem dogajanje:
-Stopnišče: umor, Pihpuffovec iz 7. letnika po imenu Halfdan Thyrsten. Verjetno umorjen s sektumsempro in padcem po stopnicah. Zamrznjen v eni od ječ. (scena je končana, sledi preiskava)
-Astronomski stolp: razdejan, ponekod so sledi krvi. Anette in Annelyn sta se srečali na stopnicah, vsaka sumi drugo, nobena ne ve kaj se je dejansko zgodilo.
-Gozd: umor, Spolzgadovec iz 5. letnika po imenu Luke Earthwalker (LOL!). Sledi ureznin, obešen za vrat na drevo. Amon in Annelyn hitita obvestit profesorje.
Zelo verjetno je, da se je vse zgodilo hkrati ali pa v krajšem časovnem zaporedju, ni pa gotovo.
Predvsem v prvem in drugem scenariju se lahko pridružite če se še niste, je pa zaželjeno dvoje:
-kdor je bil prisoten na stopnicah naj ne hodi še do gozda (da bodo imeli še drugi člani več možnosti z raziskavo umorov)
-ne odpirajte novih sledi, dokler se vsaj ena od teh vsaj delno ne reši
Lucius Thanagor- Profesor
- Število prispevkov : 390
Kraj : Ljubljana
Lucius, prima povzetek! Hvaležna bi ti bila, če še tale post v celoti skopiraš in ga nalepiš še pod Pravila za zgodbe, ker bomo tale topik najbrž kaj kmalu zasmetili z novimi RPG oglasi.
Mea culpa. Tisti "visel z drevesa" si človek običajno asociira z "vislice", torej "obešanje". Bom objavil in popravil. (pa ne v tem vrstnem redu )
Zelo zanimivo vse skupaj deluje.
Te samo opominjam v vsej tej gneči Wilhelmina, da sem se ti pridružil pri Treh metlah, tako da ko boš želela odgovori.
Te samo opominjam v vsej tej gneči Wilhelmina, da sem se ti pridružil pri Treh metlah, tako da ko boš želela odgovori.
Percival Ernadur- Profesor
- Število prispevkov : 48
Vem, Percy, žal mi je, da še nisem odgovorila. Mislila sem, da bo morda Olivia kaj napisala, ampak če je še danes ne bo nič gor, potem ti res pridem kar jaz odpisat.
Anybody for me XP
Lahko pogovor, flirt, fight ;P anything
Čakam v šolskem parku
Čakam v šolskem parku
Alex Le Pen- Drznvraan
- Število prispevkov : 14
Obvestilce: Jutri zvečer bo druga ura Obrambe pred Mračnimi Silami. Pričakujem čimvečjo udeležbo, ker sem za vas pripravil nekaj zelo zabavnega.
Napisal bom uvodni post, potem pa imate do jutri cca. 21.00 čas da se pojavite v učilnici. Začeli bomo relativno točno, kogar ne bo se bo to smatralo kot da ga ni (sploh glede na to, da imate cel dan časa).
Napisal bom uvodni post, potem pa imate do jutri cca. 21.00 čas da se pojavite v učilnici. Začeli bomo relativno točno, kogar ne bo se bo to smatralo kot da ga ni (sploh glede na to, da imate cel dan časa).
Alex Le Pen je napisal/a:Anybody for me XP
Čakam v šolskem parku
Mogoče jaz?
Sophie White- Spolzgad
- Število prispevkov : 31
Tam ima že dve dekleti. Sophie, predlagam ti, da si izbereš eno prazno temo, vanjo napišeš post in potem povabiš koga k sebi. Tako boš najlažje prišla do RPGja.
Začela sem v prepovedanem gozdu (notranjost), če kdo želi se mi lahko pridruži.
Sophie White- Spolzgad
- Število prispevkov : 31
feel free to join me here. (:
Pauline Roux- Gryfondom
- Število prispevkov : 57
Vabim prisotne učence, da napišejo kakšen nadaljni post v učilnici urokov, da ura ne obstane.
Percival Ernadur- Profesor
- Število prispevkov : 48
Mimogrede, za tiste ki še niste; vsi ki bodo uspešno opravili preizkus na 2. uri Obrambe bodo svojemu domu prislužili nekaj točk. Pogoj je, da je post dolg vsaj kakšnih 10 vrstic, in da je kvaliteta solidna (če tega ne bo, tudi točk ne bo ).
V četrtek 2. ob 16.00 se bo začela prva ura vedeževanja.
Gabrielle Ewens- Profesorica
- Število prispevkov : 4
Alo ljudje, a bomo kaj rpg-jali ali ne?
Kje ste vsi? Dajmo bit malo bolj aktivni no!
Sicer pa ena opomba, ki se mi zdi na mestu: samo zato, ker ti profesor reče da se spravi v dom, to še ne pomeni da to moraš storiti. Spomnimo se knjig: če bi Harry & The Gang vedno ubogali, potem bi Voldy že v 1. knjigi zmagal.
Možne posledice za nepokoravanje profesorjem so predvsem odvzem točk in pa pripor, vendar pa lahko na ta način tudi najdete pomembne sledi, in če boste odkrili kaj pomembnega ste lahko nagrajeni z več točkami kot so vam bile odvzete
Kje ste vsi? Dajmo bit malo bolj aktivni no!
Sicer pa ena opomba, ki se mi zdi na mestu: samo zato, ker ti profesor reče da se spravi v dom, to še ne pomeni da to moraš storiti. Spomnimo se knjig: če bi Harry & The Gang vedno ubogali, potem bi Voldy že v 1. knjigi zmagal.
Možne posledice za nepokoravanje profesorjem so predvsem odvzem točk in pa pripor, vendar pa lahko na ta način tudi najdete pomembne sledi, in če boste odkrili kaj pomembnega ste lahko nagrajeni z več točkami kot so vam bile odvzete
Počasi se začnite vsi zbirati v Veliki dvorani za kosilo. Tam bomo diskutirali o sledeh in o tem, kaj že vemo o teh skrivnostnih umorih!
Torej ja, jz bi tut rabla enga za en bolj u izi RPG, glede na to da se zaenkrat spet uvajam v vse tole skup .-. .
Tako da, kdorkoli, za karkoli? (:
Tako da, kdorkoli, za karkoli? (:
Nelielle Neville- Spolzgad
- Število prispevkov : 30
Najbolje bi bilo, Nelielle, da kar napišeš, da si prišla v Veliko Dvorano, ker se bo tam naprej odvijala zgodba. Bi že sama napisala post tja, ampak sem trenutno malo zasedena. Najkasneje v soboto bomo začeli tam z dogajanjem, tako da lahko kar zdaj že napišeš, da si tam, pa mogoče začneš pogovor s kakšnim sošolcem.
Stran 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Stran 2 od 4