Obvestila
Prijava
Latest topics
Točkovanje
53 točk43 točk
60 točk
38 točk
Končno dokončan
+4
Amon Amarth
Annelyn Lee
Olivia Green
Wilhelmina Sang
8 posters
Stran 1 od 3
Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Odgovori, potem pa še pokomentiraj v temi!
Končno dokončan
No.... upam, da je dokončan! Če najdete kje še kaj, kar vam deluje nedokončano, mi prosim sporočite! Mislim sicer, da sem uspela zamenjat vse gumbe, ki jih je bilo treba
Kakšen se vam torej kaj zdi naš zlato črni forumček?
Kakšen se vam torej kaj zdi naš zlato črni forumček?
Re: Končno dokončan
Forum je super IN Wilhelmina je zakon!!! Ej sploh se ne morem odločit, kaj mi je najbolj všeč... VSE!!!! Ozadje, banner, ikonce, jasnost in preglednost navodil... VSE!!!! :DDDD
zakon ikonce p tele slike v sobah... vse te stvari te sam še bl vizualno pripeljejo v zgodbo, tko d komi čakam, d se loh mal vživim v svoj lik in se že javlam za pouk
Annelyn Lee- Spolzgad
- Število prispevkov : 82
feh, pouk.
last thing on my mind, really...
drgači pa luškan forumč, ful mi je ušeč header.^^
last thing on my mind, really...
drgači pa luškan forumč, ful mi je ušeč header.^^
Hvala, sem se fino pomatrala za tale header ^^ noben drug forum nima tako dobrega (sej se sam hecam, no )
s čem si nardila uno šmeksi obrobo?
al je to strogo đaupno in cofidential? xD bo treba s posebnimi metodami izvlečt podatke? ;P
al je to strogo đaupno in cofidential? xD bo treba s posebnimi metodami izvlečt podatke? ;P
pah, so predictable. but yez, if that's woot your ladyship wishes, then I am sure that such a thing can be easily arranged.
You're calling *me* predictable? Oh well, maybe I am. Or am I really? Maybe I'm not. Then again, you could just say that my arguments were predictable as well and since I can't tell what you're thinking, I have no way of proving you a liar.
OK, slovenski forum. Včasih me zanese Se opravičujem
OK, slovenski forum. Včasih me zanese Se opravičujem
feh, angleščina je fajna za pisat. tkole u čveku tko ni blem, za rpg je pa totalna zmaga. x)) sploh za določen tip rpgja! ampak pustmo potrebne podrobnosti.xDxD
tko al tko se mi zdi da je to že spam...blaga oblika sicer, ampak moraš kot adminka dajat fajni zgled, ane?
tko al tko se mi zdi da je to že spam...blaga oblika sicer, ampak moraš kot adminka dajat fajni zgled, ane?
Hja, res sva malo odtavala od teme, ampak ne prehudo. Jezik je osnova vsakega RPGja, tako da pravzaprav čisto spada v ta topik (ni samo topik o grafikah, čeprav je nastal predvsem s tem namenom) meni je angleščina super jezik in z veseljem jo uporabljam (like, all the time), ampak tale forum bo po mojem ostal lepo slovenski, ker bo drugače zmeda.
nuuuh. pa kake rpgjče, ena na ena, to bi se dalo v ang, eh?
ker ma za določene primere angla neprimerno več bogatih izrazov.
theh, dobr no, te pa ql.^^ sej dokler mamo pametne debate...
ker ma za določene primere angla neprimerno več bogatih izrazov.
theh, dobr no, te pa ql.^^ sej dokler mamo pametne debate...
Hm, samo po mojem pa da bi načeloma lahko bli osebni RPG-ji tudi v angleščini, če bi si dva to res želela... ker ti RPG-ji ponavad itak niso glih usodni za zasnovo foruma, tako da tudi če jih kdo ne razume, to ne bi smel bit tak problem.
OMG, Livy, da ti *mene* preprečuješ, da je angleščina sprejemljiva in fajn... nisem si mislila, da bom to doživela. Amon, reci mi Mina. No prav, no, če se dva zmenita, da bi se šla angleščino, je že kul. Samo potem pričakujem LEPO angleščino, ne kakšnih bogih spakedravščin. Če ne ločiš med your in you're, potem nimaš kaj pisat v angleščini.
Sej js sm to bolj tko svoje razmišljanje napisala, nisem te mislila prepričevat, ker mi je nekak logično, da ne bi šla študirat angleščine, če ti ne bi bla kul! Čak, kaj je že razlika med your pa you're? Hec hec.
Se strinjam, da je angleščina prov kul ampak ne vem, če ne bo mal hecno izpadl, če se bo kr naenkrat pojavla zravn. Mogoče bi jo blo fajn met sam na zs-jih pa v klepetu, da ne bomo koga prestrašil
Torej... a bo že kdo začel kej pisat na forumu, al počakamo na še kakšnga učenca? Mal bi blo škoda odlašat predolgo - if you know what I mean
Torej... a bo že kdo začel kej pisat na forumu, al počakamo na še kakšnga učenca? Mal bi blo škoda odlašat predolgo - if you know what I mean
Annelyn Lee- Spolzgad
- Število prispevkov : 82
Ok prav, sej važno je, da forum zalaufa! Jaz sem tud za, da forum proglasimo za odprt pa tale vikend še te topice, ki so ostali, končamo. Sej ni več velik ostalo, jaz ravno zdele malo kolico šole delam... Če ma kdo idejo za kakšen topic, pa nej kr pove! U pa Annelyn, kako to, da teb piše, da si profesorica? :O
uu, študentka angle? to pa morm pol pisat s tabo u ang, že dugo rabim kvalitetnega sopisca. XP ponavadi uletim na kake take, ki, ja, sadly, ne ločjo your od you're
Jaaa, odpret forum.^^ men se z amonom ful piše. intenziuno pogrešam svoje badass like.xP
Jaaa, odpret forum.^^ men se z amonom ful piše. intenziuno pogrešam svoje badass like.xP
haha sej Livi pa študira prevajalstvo. Ona lahko s tabo piše poleg angle celo v NEMŠČINI. lol
ampak resno, folk, meni se piše kje začnemo? Naj kar nekdo nekje napiše post, pa uletim zraven!
Sej res, bomo mi kakšne reklame limali okoli na druge forume?
ampak resno, folk, meni se piše kje začnemo? Naj kar nekdo nekje napiše post, pa uletim zraven!
Sej res, bomo mi kakšne reklame limali okoli na druge forume?
phah, jst napišem postka takoj ko se spravim dol s kompa.xP
Okoli pounoči bo uredi?
Nee, nemščina fuj.xD
Okoli pounoči bo uredi?
Nee, nemščina fuj.xD
Ooook, če ti ne paše pisat, lahko tudi rečeš tako, ni treba bit sarkastičen
Livy, bi pol midve kej spisale? lahk zaneva v veliki dvorani
Livy, bi pol midve kej spisale? lahk zaneva v veliki dvorani
Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Stran 1 od 3