Obvestila
Prijava
Latest topics
Točkovanje
53 točk43 točk
60 točk
38 točk
Klepetulje
+17
Nathaniel Tonkins
Nelielle Neville
Stella Altman
Belree Black
Sophie White
Pauline Roux
Victoria C. Garibaldi
Percival Ernadur
Charles Bones
Flora Padock
Lucius Thanagor
Wulfric Donovan
Anette von Amaranth
Olivia Green
Wilhelmina Sang
Amon Amarth
Annelyn Lee
21 posters
Stran 1 od 16
Stran 1 od 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Klepetulje
Zazdel se mi je, d rabmo še kakšno temo za klepet... neki kjer ne bomo skos razglablal odprtje foruma, še posebej, ko bo odprt že nekaj tednov
Ker tut vem, da vsacga kdaj prime d more kej spam-at... kar ni glih najlepša razvada, ampak se je je težko znebit tko d evo plac za SPAM XD
Najbolš d kr začnemo s pogovorom, ker vem kok radi govorite
Kako ste kej?
Ker tut vem, da vsacga kdaj prime d more kej spam-at... kar ni glih najlepša razvada, ampak se je je težko znebit tko d evo plac za SPAM XD
Najbolš d kr začnemo s pogovorom, ker vem kok radi govorite
Kako ste kej?
Annelyn Lee- Spolzgad
- Število prispevkov : 82
Re: Klepetulje
oh oh, najbolj slauna linija.xP kako ste kaaaaaj?^^
Ma jst sm ful fajn, sam zdejle mi mal domače branje kvar razpoloženje. Neumna biblija. <_<
Ma jst sm ful fajn, sam zdejle mi mal domače branje kvar razpoloženje. Neumna biblija. <_<
haha let me guess 1. letnik? a celo pišeš al jo morš sam prebrat?
Annelyn Lee- Spolzgad
Jaz sem prima, spravljam se na školsko delo (dobesedno, zdej študiram kako poučevat slovnico ) priznam, da se mi ne da. Ampak kar je treba, je treba!
Uuuuu klepet!!! Yay!! Js sm tud ful super duper fino fajn. Sam za faks bi mogla še kej narest, sam k je tok bolj zabavno zgubljat čas tukaj! Hej a kdo ve kdaj je premiera Harryja? Drug teden enkat, right?
ja, enkrat takrat okol.
drgač sm pa tud js zlo fajn, zdej k sm pou ure pisala opis in ga končno postala.
drgač sm pa tud js zlo fajn, zdej k sm pou ure pisala opis in ga končno postala.
Anette von Amaranth- Drznvraan
- Število prispevkov : 83
Kraj : Ljublana 4evr <3
Uuuu Buffy slikca! Ej super opis je, sm te že na modro prebarvala. Prav paše malo spremembe, ker smo bili do zdej samo beli in zeleni!
ja no, sej js sm na hpjih vedno u drznvranu, mi je najbol ušeč. čeprav je moj lik vse prej kot dobra dušica
jasno da bi blo, sej tud nobedn u real sigurno ni čisti angelčk
hi wow mamo drznvraanovko dobrodošla!
Annelyn Lee- Spolzgad
oh ja, zelo pravilno.^^ kdo pa je nedoužna dušica, resno?
Slight evilness is always just the right measure between perfectly innocent and blackheartedly corrupt.
Slight evilness is always just the right measure between perfectly innocent and blackheartedly corrupt.
Zloba je totally overrated Razvajenost je in
Annelyn Lee- Spolzgad
Zakaj pa wow? Sej drziji vseen niso taka redkost u primerjavi s pihpuffouci
Se pa popounoma strinjam z amončom... Mal zlobe mora bit! xD
Za party sm pa vedno! Dejmo res met neki za ob začetku leta al kej pa bo fajn, k se lahko pol liki spontano spoznajo
Se pa popounoma strinjam z amončom... Mal zlobe mora bit! xD
Za party sm pa vedno! Dejmo res met neki za ob začetku leta al kej pa bo fajn, k se lahko pol liki spontano spoznajo
Se strinjam z Anettinim predlogom - lahko bi imeli slovesen začetek šolskega leta ali pa kaj temu podobnega.
Wulfric Donovan- Profesor
- Število prispevkov : 9
zveni zabavno
Kaj imaš v mislih?
a) Ples
b) Pojedino
c) Katastrofalno novico
d) Presenečenje
Kaj imaš v mislih?
a) Ples
b) Pojedino
c) Katastrofalno novico
d) Presenečenje
Annelyn Lee- Spolzgad
Hm, folk, preden mamo slovesno žurko, bi bilo fino povabit še kakšnega novega člana. S samo tremi učenci nimamo kej migat, no, če štekate.... mogoče, če malo pospammate svoje frende z linki na tale forum?
((Wulfric, lih ti odpisujem ))
((Wulfric, lih ti odpisujem ))
Pojedina s plesom ne zveni napačno, čeprav zgodovinarji se tudi katastrofalnih novic ne branimo. Je pa res, da bi bilo dobro počakati še na kakšnega Gryfondomovca in Pihpuffovca, kot je rekla kolegica Sang.
((Hvala. ))
((Hvala. ))
hm, a se men sam zdi al nekdo kle meša ooc sz rpgjem? XP
Drgači pa taki začetni dogodki da stvari stečejo so vedno kul, sam kokr sta rekla že vidva, modra učitelja, je treba da najpri nakaplja folk.
Drgači pa taki začetni dogodki da stvari stečejo so vedno kul, sam kokr sta rekla že vidva, modra učitelja, je treba da najpri nakaplja folk.
Hočeš reči, da se nekateri vživimo v svoj lik in uživamo v profesorski vlogi, kjer lahko dobronamerno tiraniziramo uboge študente?
haha zakon slika so true, so true
Annelyn Lee- Spolzgad
Pozdravljeni vsi, sem Lucius in sem se pravkar registriral na pobudo naše znanke Olivie Green.
Glede otvoritve: predlagam pojedino, mogoče še ples, ker če se prav spomnim je imela Bradavičarka le prvo v tradiciji. Ples bi lahko bil zabaven, samo ne vem če bi bili vsi člani zainteresirani.
Mimogrede, tale slikca je zgrešila najbolj legendarno sceno iz tega filma: ko Snape opazi da se Harry in Ron pogovarjata, se prikrade za njuna hrbta in si popravi rokave preden stori dejanje ki je vidno na slikci.
Glede otvoritve: predlagam pojedino, mogoče še ples, ker če se prav spomnim je imela Bradavičarka le prvo v tradiciji. Ples bi lahko bil zabaven, samo ne vem če bi bili vsi člani zainteresirani.
Mimogrede, tale slikca je zgrešila najbolj legendarno sceno iz tega filma: ko Snape opazi da se Harry in Ron pogovarjata, se prikrade za njuna hrbta in si popravi rokave preden stori dejanje ki je vidno na slikci.
Lucius Thanagor- Profesor
- Število prispevkov : 390
Kraj : Ljubljana
Dobrodošel, Lucius. In kaj naj rečem, Snape je RES legenda, čeprav v knjigah celo nekoliko bolj, kot v filmih.
Pojedina in najverjetneje ples - got it! Zdaj sem, kot ste gotovo že vsi opazili, objavila eno anketo (zgoraj levo imate link), ki bo odločala o tem, v katero smer se bo tokrat razvijala zgodba. Lepo vas prosim vse, da glasujete, da se bomo čim lažje odločili za nekaj, kar bo všeč vsaj večini, če že ne vsem!
Pojedina in najverjetneje ples - got it! Zdaj sem, kot ste gotovo že vsi opazili, objavila eno anketo (zgoraj levo imate link), ki bo odločala o tem, v katero smer se bo tokrat razvijala zgodba. Lepo vas prosim vse, da glasujete, da se bomo čim lažje odločili za nekaj, kar bo všeč vsaj večini, če že ne vsem!
Stran 1 od 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Stran 1 od 16