Obvestila
Prijava
Latest topics
Točkovanje
53 točk43 točk
60 točk
38 točk
Klepetulje
+17
Nathaniel Tonkins
Nelielle Neville
Stella Altman
Belree Black
Sophie White
Pauline Roux
Victoria C. Garibaldi
Percival Ernadur
Charles Bones
Flora Padock
Lucius Thanagor
Wulfric Donovan
Anette von Amaranth
Olivia Green
Wilhelmina Sang
Amon Amarth
Annelyn Lee
21 posters
Stran 2 od 16
Stran 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Klepetulje
Sem glasoval na obeh, komaj čakam da se zadeva začne.
Mimogrede Amon, a si se poimenoval po bendu ali po Orodruin?
Mimogrede Amon, a si se poimenoval po bendu ali po Orodruin?
Lucius Thanagor- Profesor
- Število prispevkov : 390
Kraj : Ljubljana
Hi Pozdravljen gor Lepo je videti, da mamo še kakšnga badass profesorja, zdj so bli sami neki goody-goody 2-shoes
Annelyn Lee- Spolzgad
- Število prispevkov : 82
Bad-ass? I never said my ass was bad. Maybe it's just naughty
Šalo na stran, hvala za dobrodošlico. Komaj čakam da se nekaj začne. Mina, ti smem uletet v tajništvo?
Šalo na stran, hvala za dobrodošlico. Komaj čakam da se nekaj začne. Mina, ti smem uletet v tajništvo?
Gulity as charged!
Dobrodošel Lucius, še z moje strani. Res sem vesela, da si se nam pridružil! O ja, tisti Rawsovi rokavčki so res posrečeni. Je treba priznat, da filmski Alan Rickman Raws zelo popestri tele filmčke, ki bi bli brez njega mogoče kar malo pusti. Sicer se seveda še vedno ne more primerjat s knjižnim, ampak jaz osebno sem bla bol razočarana nad filmskim Ramusom in Siriusom, ki se tud malo nisto skladala z mojimi predstavami.
Dobrodošel Lucius, še z moje strani. Res sem vesela, da si se nam pridružil! O ja, tisti Rawsovi rokavčki so res posrečeni. Je treba priznat, da filmski Alan Rickman Raws zelo popestri tele filmčke, ki bi bli brez njega mogoče kar malo pusti. Sicer se seveda še vedno ne more primerjat s knjižnim, ampak jaz osebno sem bla bol razočarana nad filmskim Ramusom in Siriusom, ki se tud malo nisto skladala z mojimi predstavami.
Snape je zakon ampak me je pa prov strah, da bom razočarana nad temle filmom k pride v sredo v kino :/ že pr prejšnjem so nardil ene par stvari po svoje...
Annelyn Lee- Spolzgad
To je pač neogiben del filmskega procesa. Bodimo realistični: kdo bi pa šel še enkrat gledat film, če bi vedel da bo 100% enak knjigi, mogoče le z nekaj izpuščenimi prizori?
Osebno sem se nekako oddaljil od celotnega ocenjevanja ustreznosti film-knjiga. Seveda, takoj po tem ko film vidim imam nekaj pripomb, ampak potem pa načeloma neham debatirat o tem. Meni je pri knjigi najbolj važno da je zanimiva in se jo tekoče bere (res pa je da imam zelo izostren okus o zanimivosti), pri filmu pa predvsem da uživam ob gledanju. Saj vem, zelo subjektivno, ampak ni moj namen da bi postavljal temelje za druge.
Osebno sem se nekako oddaljil od celotnega ocenjevanja ustreznosti film-knjiga. Seveda, takoj po tem ko film vidim imam nekaj pripomb, ampak potem pa načeloma neham debatirat o tem. Meni je pri knjigi najbolj važno da je zanimiva in se jo tekoče bere (res pa je da imam zelo izostren okus o zanimivosti), pri filmu pa predvsem da uživam ob gledanju. Saj vem, zelo subjektivno, ampak ni moj namen da bi postavljal temelje za druge.
Hello, Nightwish fan! Dobrodošel še z moje strani
P.S.: ušeč mi je fotka od tuomasa
P.S.: ušeč mi je fotka od tuomasa
Anette von Amaranth- Drznvraan
- Število prispevkov : 83
Kraj : Ljublana 4evr <3
Hvala za dobrodošlico!
Zdaj smo že vsaj trije Nightwish fani, če sem prav preštel. Sicer pa ja, tale fotka od Tuomasa je iz let 2000-2002, torej za časa albuma Century Child, ko je po mojem mnenju najboljše izgledal. Danes je malo preveč "metal verzija Jacka Sparrowa".
Mimogrede, če ste za, lahko imamo uvodno uro v DADA (Defense Agains Dark Arts). Razen seveda če moramo počakat do slovesne otvoritve.
Zdaj smo že vsaj trije Nightwish fani, če sem prav preštel. Sicer pa ja, tale fotka od Tuomasa je iz let 2000-2002, torej za časa albuma Century Child, ko je po mojem mnenju najboljše izgledal. Danes je malo preveč "metal verzija Jacka Sparrowa".
Mimogrede, če ste za, lahko imamo uvodno uro v DADA (Defense Agains Dark Arts). Razen seveda če moramo počakat do slovesne otvoritve.
Trije? Make that at least 5.
Na slovesno otvoritev ti ni treba počakati. Zato, ker je pravzaprav v resnici začetek šolskega leta že zdavnaj mimo, sem se odločila, da bomo tokrat slovesno prireditev preskočili in bomo kar sredi letnika, bomo pa imeli vseeno neko bolj obširno večerjo, da se stvari malo začnejo premikati. Ples pa bo morda za božič (da se držimo 4. knjige).
Na slovesno otvoritev ti ni treba počakati. Zato, ker je pravzaprav v resnici začetek šolskega leta že zdavnaj mimo, sem se odločila, da bomo tokrat slovesno prireditev preskočili in bomo kar sredi letnika, bomo pa imeli vseeno neko bolj obširno večerjo, da se stvari malo začnejo premikati. Ples pa bo morda za božič (da se držimo 4. knjige).
The more, the merrier Čeprav moram priznat, da mi gre zadnji teden po glavi samo še skladba Invincible iz WoW Wrath of the Lich King Soundtracka.
Tole z božičnim plesom sploh ni slaba ideja.
Ok, grem napisat obvestilo za uvodno uro. Vsi učenci, ki se je boste udeležili imate čas do jutri zvečer da se vključite. Če se slučajno ne boste, lahko kasneje še vedno napišete da ste bili, samo da bolj v ozadju (da pač ne bo vaš lik naredil slabega vtisa ker ga ni bilo na prvi uri) ali pa tudi ne.
Tole z božičnim plesom sploh ni slaba ideja.
Ok, grem napisat obvestilo za uvodno uro. Vsi učenci, ki se je boste udeležili imate čas do jutri zvečer da se vključite. Če se slučajno ne boste, lahko kasneje še vedno napišete da ste bili, samo da bolj v ozadju (da pač ne bo vaš lik naredil slabega vtisa ker ga ni bilo na prvi uri) ali pa tudi ne.
haha sej ne vem a nej tole obvestilo vzamem kot grožnjo al povabilo važn, da začne zadeva delovat Se že veselim plesa decembra, verjetno pa se ga bom še bolj, če bo na njem naneslo na kakšno nepričakovano presenečenje
Annelyn Lee- Spolzgad
Grožnjo? Pa sem se tako trudil, da bi zvenelo čimbolj prijazno
Mission status: FAILED!
Ne, pač hotel sem izrazit svojo željo po vaši točnosti, ker je bistveno lažje začet če se na nikogar ne čaka. Kdor se tega ne bo držal, bo pač najprej kaznovan s tem, da si bo mogel izmislit zakaj ga ni bilo ("kazen" pa taka ), potem bomo pa še videli kaj in kako.
Mission status: FAILED!
Ne, pač hotel sem izrazit svojo željo po vaši točnosti, ker je bistveno lažje začet če se na nikogar ne čaka. Kdor se tega ne bo držal, bo pač najprej kaznovan s tem, da si bo mogel izmislit zakaj ga ni bilo ("kazen" pa taka ), potem bomo pa še videli kaj in kako.
Še dobro, da imamo do zdaj cele 3 učence in najbrž vsi še kar redno hodijo gledat na forum...
No saj, za začetek je 3 čisto v redu. Tako si vsaj ne bodo toliko skakali v besedo
Koliko so aktivni me pa vprašaj še enkrat jutri zvečer.
Nič, ura je že pozna, jutri imam zgodaj faks, tako da lahko noč in se vidimo jutri.
Koliko so aktivni me pa vprašaj še enkrat jutri zvečer.
Nič, ura je že pozna, jutri imam zgodaj faks, tako da lahko noč in se vidimo jutri.
hej maš že enga tm... a sm pridna XD
Annelyn Lee- Spolzgad
Jaa, si pridna. Zaenkrat. Pazi se, če ga polomiš
Šalo na stran, drugi učenci (torej Anette in Amon, pa mogoče še kdo če se v tem času registrira in potrdi) imate časa do natančno 21.20 ko pridem spet gor in začnem uro (pomeni še kakšna minuta ali dve da spišem post). Potem se boste pa morali znajti
In kako ste ostali kaj?
Šalo na stran, drugi učenci (torej Anette in Amon, pa mogoče še kdo če se v tem času registrira in potrdi) imate časa do natančno 21.20 ko pridem spet gor in začnem uro (pomeni še kakšna minuta ali dve da spišem post). Potem se boste pa morali znajti
In kako ste ostali kaj?
vedno boljše, pa čeprov se morem trenutno kemijo učit haha
A ste že vsi odgovoril na anketo za prvo zgodbo? Ful me že zanima izid ker trenutno kaže na izenačenje.
A ste že vsi odgovoril na anketo za prvo zgodbo? Ful me že zanima izid ker trenutno kaže na izenačenje.
Annelyn Lee- Spolzgad
sej nisi samo ti pridna lyn jst sm tut že neki cajta nazaj napisala... Pa še bl sm pridna, ker sm prskrbela novo članico! Ena moja frendica, sicer RPG začetnica, je pa drgač zlo uredu pa tut aktivna
Nisi edina k se more učit =( js se nej bi zdele fizo piflala, pišemo u petk... Se bom pa kasnej
Uuu, ja, to tut mene že neki cajta firbc matra. Js sm glasovala za ugrize, čeprou tut varjanta z učizlom nebi bla slaba...
Drgač sm pa trenutno zlo fajn. Vi?
Nisi edina k se more učit =( js se nej bi zdele fizo piflala, pišemo u petk... Se bom pa kasnej
Uuu, ja, to tut mene že neki cajta firbc matra. Js sm glasovala za ugrize, čeprou tut varjanta z učizlom nebi bla slaba...
Drgač sm pa trenutno zlo fajn. Vi?
Ja, Anette, sem prebral. Tudi ti si pridna Čez pol ure odpišem, upam da se bo pojavil tudi Amon, če ne pa bomo pač začeli brez njega.
Sicer pa trenutno delam seminarsko za sociologijo prava, pa mi je dolgčas in na vsake toliko malo skočim na forum. Razen tega je pa super.
Sicer pa trenutno delam seminarsko za sociologijo prava, pa mi je dolgčas in na vsake toliko malo skočim na forum. Razen tega je pa super.
Nisi zahtevan, si pa zaželjen. Čeprav bo tvoja odsotnost nosila negativne posledice. (Ha, pa imaš odgovor zrel za zakon: saj imaš izbiro, samo pametnih odločitev je malo )
Seveda lahko, takoj ko napišeš bom odpisal pa bomo začeli.
Seveda lahko, takoj ko napišeš bom odpisal pa bomo začeli.
"Your being", ha? No lepo da si se zavezal da boš pri pouku popolnoma prisoten, torej tako telesno kot umsko. Sicer nisi tam s celim svojim bitjem
Ahjoi, Amon and his famoUs ego (which is, for your information, huuuge). Pa če bi šlo čimprej, ker sm jst u mudu za RPGjč. Razn če bi kdo začel kej kje drgje?
Stran 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Stran 2 od 16