Obvestila
Prijava
Latest topics
Točkovanje
53 točk43 točk
60 točk
38 točk
Klepetulje
+17
Nathaniel Tonkins
Nelielle Neville
Stella Altman
Belree Black
Sophie White
Pauline Roux
Victoria C. Garibaldi
Percival Ernadur
Charles Bones
Flora Padock
Lucius Thanagor
Wulfric Donovan
Anette von Amaranth
Olivia Green
Wilhelmina Sang
Amon Amarth
Annelyn Lee
21 posters
Stran 14 od 16
Stran 14 od 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Klepetulje
Moram reči da sem se nasmejal, ko sem ga bral
Se podpišem pod Minino izjavo!
Sicer bom pa zdajle enkrat preuredil zadnji post v učilnici za obrambo, ker bo v ponedeljek zjutraj (v RPG času, ne realnem) na vrsti zelo zanimiva ura. (predstavljaj si, kako bi bilo če bi bili pri tebi v razredu vsi, z učitelje/-ico vred pod vplivom reseruma! )
Se podpišem pod Minino izjavo!
Sicer bom pa zdajle enkrat preuredil zadnji post v učilnici za obrambo, ker bo v ponedeljek zjutraj (v RPG času, ne realnem) na vrsti zelo zanimiva ura. (predstavljaj si, kako bi bilo če bi bili pri tebi v razredu vsi, z učitelje/-ico vred pod vplivom reseruma! )
Lucius Thanagor- Profesor
- Število prispevkov : 390
Kraj : Ljubljana
Mam 2 vprašanji:
-Mi lahko keri admin narihta nick v Dagostrus Wendel ?
-Mi lahko kdo pove kdaj se lahko začne pisat ?
-Mi lahko keri admin narihta nick v Dagostrus Wendel ?
-Mi lahko kdo pove kdaj se lahko začne pisat ?
Dagus Wendel- Gryfondom
- Število prispevkov : 2
Kraj : Bradavičarka in okolica
Imam 2 odgovora:
-Kolikor je meni znano, lahko vzdevek spremeniš sam. Moraš le klikniti na "Profil" na vrhu strani, potem se boš pa gotovo znašel sam.
-Pisat začneš lahko šele takrat, ko je tvoj opis odobren. Trenutno še ni, ker kljub popravkom še ni dovolj dober v primerjavi z vsemi ostalimi.
-Kolikor je meni znano, lahko vzdevek spremeniš sam. Moraš le klikniti na "Profil" na vrhu strani, potem se boš pa gotovo znašel sam.
-Pisat začneš lahko šele takrat, ko je tvoj opis odobren. Trenutno še ni, ker kljub popravkom še ni dovolj dober v primerjavi z vsemi ostalimi.
Če bi bili vsi v učilnici pod vplivom reseruma, bi bila to zagotovo ura, za katero bi bilo potrebno pobirati vstopnino
Belree Black- Spolzgad
- Število prispevkov : 49
No saj, zato bomo danes med 21. in 22. uro začeli Obrambo pred Mračnimi Silami, dogaja se pa to prvo uro, dan po večerji in bomo vsi še pod reserumom (z mano vred ).
Bom poslal e-mail vsem članom da se pojavijo
Bom poslal e-mail vsem članom da se pojavijo
oh, a se lahko še prilimamo tja?
Se opravičevam za odsotnost, ma je blo kr gužve z vsem skupaj in me je en malček zmanjkalo. :S
Se opravičevam za odsotnost, ma je blo kr gužve z vsem skupaj in me je en malček zmanjkalo. :S
Glede na to na koliko različnih forumih si, me sploh ne čudi. Jaz sem raje na majhnem številu, pa to aktivno, kot pa da sem povsod na vsake toliko
Se oproščam za zapozneli odpis, ampak je moja odsotnost to popoldne žal trajala dlje kot napovedano.
Se oproščam za zapozneli odpis, ampak je moja odsotnost to popoldne žal trajala dlje kot napovedano.
oh, nism mislu forumčeu. ;D moje zasebno življenje se je nekoliko bolj zakompliciralo v zanjih nekaj tednih. ^^
No, potem pa ne bomo več vrtali vate. Važno le da si nazaj, in po možnosti da nisi sam
Kaj je zdaj to, da je vse potihnilo? Vidim da še vedno hodite gledat, ampak nihče si ne vzame časa za pisat.
Če vam slučajno ni jasno: ne moreva jaz in Mina pisat za cel forum. Življenje in obstoj foruma je odvisno od vas, navadnih članov! Admini smo tukaj zato, da dodamo malo vzpodbude, ampak ne moremo pa živet vaših likov namesto vas!
Če vam slučajno ni jasno: ne moreva jaz in Mina pisat za cel forum. Življenje in obstoj foruma je odvisno od vas, navadnih članov! Admini smo tukaj zato, da dodamo malo vzpodbude, ampak ne moremo pa živet vaših likov namesto vas!
Folk kaj kej počnete? Sončka je za nekaj časa konec, ampak kaj čmo Ne bit vsi tako tiho
Catrin Dinsdale- Spolzgad
- Število prispevkov : 33
Hja, saj vidiš: ljudje si ne upajo pisat ampak samo pridejo gor v upanju da bo kdo kaj napisal. Sam pa ne bi nihče nič napisal!
(No razen tebe )
(No razen tebe )
c c c folk to pa ni v redu ni fer, da samo berete, je treba tudi kaj napist - tak give and take odnos, ne samo take
jaz sem trenutno povsem brez idej o čem naj bi pisala, ampak ti grem odgovorit v knjižnico, Catrin
Belree Black- Spolzgad
- Število prispevkov : 49
no dajte mi kaj napisat v knjižnici ali pa pri jezeru no
OK, bi se rada dobila s svojim dragim profesorjem za DADA?
tole je mel pa precej pedo prizvok, altus.xD
Drugač pa mi spoldiči lahko seveda samo tejkamo, ne mi predavat. =Đ
Drugač pa mi spoldiči lahko seveda samo tejkamo, ne mi predavat. =Đ
No, smartass, pojdi kaj napisat Catrin, dokler še traja 2. zgodba. Če bo za tretjo zgodbo toliko zanimanja, kot je bilo do zdaj za drugo, lahko najbrž forum kar zapremo....
Lucius veš da bi se, ampak ne dokler traja tale hecni vpliv sila nadležnega seruma
on a more personal note, ravnokar sem kihnila na zemljevid in razpacala pol sobe
on a more personal note, ravnokar sem kihnila na zemljevid in razpacala pol sobe
-DADA= Defense Against Dark Arts
-"dragim" je bilo mišljeno sarkastično (note the smiley at the end? Yeah, that's what it means: sarcasm )
Tako da ne bo dilem o pedofiliji in podobno
Če se vsi strinjate, pa lahko počasi drugo zgodbo tudi zaključimo (glede na to da ni nekega blaznega interesa ). All in favour say: "aye", those against say: "nay"
P.S: Ojej, upam da ni kaj hujšega. Ampak pol sobe?
-"dragim" je bilo mišljeno sarkastično (note the smiley at the end? Yeah, that's what it means: sarcasm )
Tako da ne bo dilem o pedofiliji in podobno
Če se vsi strinjate, pa lahko počasi drugo zgodbo tudi zaključimo (glede na to da ni nekega blaznega interesa ). All in favour say: "aye", those against say: "nay"
P.S: Ojej, upam da ni kaj hujšega. Ampak pol sobe?
Aye
Za moj plan je manj pogubno, če vsi zamenjamo spol kot pa če je treba odgovorit na vsa vprašanja
Saj veš kako je to, ko ti teče iz nosu pa kihneš pa grešiš robček pa vidiš, da si nekaj uničil in v vsej paniki zagrabiš robček in poskusiš pobrisat, namesto, da bi popivnal... Skratka, zadevica je letela v smeti in ponavljam vajo :S (no, sem ponavljala vajo, zdaj se moram že nazaj k čaju spravit)
Za moj plan je manj pogubno, če vsi zamenjamo spol kot pa če je treba odgovorit na vsa vprašanja
Saj veš kako je to, ko ti teče iz nosu pa kihneš pa grešiš robček pa vidiš, da si nekaj uničil in v vsej paniki zagrabiš robček in poskusiš pobrisat, namesto, da bi popivnal... Skratka, zadevica je letela v smeti in ponavljam vajo :S (no, sem ponavljala vajo, zdaj se moram že nazaj k čaju spravit)
A misliš da za moj lik pa ne bi bilo lažje pretrpet spremembe spola kot stalno govorit resnico? Na srečo so učenci lepo pozabili na eno zelo problematično vprašanje, ki bi ga lahko zastavili Luciusu, tako da jo je še dobro odnesel
Se bom posvetoval z Mino kaj si ona misli o spremembi zgodbe. Kolikor jo poznam bo sledila nova anketa o idejah za zgodbo, lahko pa da bomo reciklirali nekaj prejšnjih idej
Se bom posvetoval z Mino kaj si ona misli o spremembi zgodbe. Kolikor jo poznam bo sledila nova anketa o idejah za zgodbo, lahko pa da bomo reciklirali nekaj prejšnjih idej
oh my,altus,you enlight me greatly with your wisdom and boundless knowledge. I have not known of the existence of such a thing as sarcasm and I do not know of a way to thank you properly.
Čestitam drugač, catlin. poznamo te zgodbe.
"aye."sej vem da nimam kej dosti glasa pr količini mojega sodelovanja, ma tku je.
Čestitam drugač, catlin. poznamo te zgodbe.
"aye."sej vem da nimam kej dosti glasa pr količini mojega sodelovanja, ma tku je.
Stran 14 od 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Stran 14 od 16